Évindító közösségi kirándulás egyetemistáknak és főiskolásoknak

Helyszín (szöveges)
Tokodi pincék
Mogyorósbánya
Öreg-kő
Péliföldszentkereszt

Vár a tanév - és mi is hívunk egy útra,

ahol:

  • együtt lehetünk a természetben,
  • lélekben felkészülhetünk az évre,
  • teret engedhetünk magunkban az újnak,
  • erőt meríthetünk és elhatározásokat tehetünk,
  • Istennek ajánlhatjuk időnket, áldását kérve utunkra.

Ha te is vágysz arra, hogy testileg és lelkileg termékeny idő legyen a tanév, akkor gyere és mozdulj ki velünk a természetbe!

A túra során gyalgosan végigjárunk egy útvonalat, szép természeti környezetben, kilátópontokat érintve. Közben tudunk beszélgetni, ismerkedni; a témával kapcsolatban imagyakorlatokat végezhetünk és gondolatokat, szempontokat cserélhetünk egymással.

Bekapcsolódunk a Szalézi+ programjába is (ld. www.szalezitura.hu), ahol egyes pontokon frissítővel fognak várni bennünket, a túra végén pedig emléklapot és estebédet kapunk, s részt lehet venni az ottani programokon, köztük a szalézi kegytemplomban tartott szentmisén is.

Kiket várunk? A túra nyitott minden egyetemista vagy főiskolás fiatal számára.

Tervezett útvonal: Tokodi pincék - Kőszikla (kilátópont, 297 m tszf.) - Mogyorósbánya - Bajót, Jankovich-barlang, Öreg-kő (kilátópont, 374 m tszf.) - Szent-kút - Péliföldszentkereszt, kb. 9 km, közepesen nehéz túraösvény. Térképen ld. itt.

Mit kell hozni: Jókedvet és nyitottságot, a várható időjárásnak megfelelő öltözéket, beleértve esőkabátot és túrázásra alkalmas, zárt cipőt, elegendő élelmet napközbenre (meleg vacsorát kapunk), és innivalót.

Gyülekező: szept.15-én szombaton 10:20-ig Dorog vasútállomáson. Ajánlott utazás Budapestről a Nyugai pu.-ról Esztergom felé 9:21-kor induló vonattal. Dogoról külön busszal utazunk a túra kiindulópontjára. Aki más helyszínen kapcsolódna be, jelezze a jelentkezési lapon.

Hazautazás: A túrázók számára külön busz áll rendelkezésre Péliföldszentkeresztről Dorogra, kb. 18-19 óra között. Innen busszal vagy vonattal lehet hazautazni.

Költségek: A túrán való részvétel ingyenes, beleértve a különjáratokat és a vacsorát (egytálétel erejéig), az útközbeni frissítőpontot és a túráról szóló emléklapot is (a szervezők adományokat elfogadnak). Bp-Dorog viszonylaton a vonatjegy oda-vissza diákkedvezménnyel kb. 1000 Ft.

Előzetes jelentkezést kérünk, az alábbi űrlapon, szept. 13-ig: Jelentkezés itt!

 

Kép
Esemény jellege
Gyalogos túra
Életvezetési/önismereti
Nyitott lelki-spirituális
Vallási
Egyesületi?
Egyesületi szervezésű program
Kiket várunk?
Minden egyetemistát és főiskolást, aki
Nyitott?
Nyitott program
Szervező(k)

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer