Felhívás közgyűlési határozathozatalra

Egyesületi hír

viator

FRISSÍTÉS: A szavazást 2020.11.15-én lezártuk, miután minden szavazati joggal rendelkező tagunk megküldte szavazatát. Ezúton is kösznöjük az együttműködést! A jegyzőkönyv csatolt fájlként olvasható, a mellékleteket a rendes tagok emailben kapják meg.

Nagy örömünkre úgy hozta az élet, hogy több olyan feladatban is részt veszünk egyesületileg, amikért fizetséget is kapunk, külső megbízóktól. Ezeket részben az egyesület tagjai, részben az általunk felkért, megbízott személyek végzik, megbízási vagy vállalkozói díj ellenében, teljes mértékben az egyesület céljai, irányelvei és szabályzatai alapján.

Alapszabályunk IV.2.e) pontja szerinti, ülés tartása nélküli közgyűlési határozathozatalra hívom fel a rendes tagokat.

A szavazás tárgya

A Viator Egyesület egyes tagjaival kötendő megbízási ill. vállalkozási szerződések megkötésének jóváhagyása az alábbiak szerint:

1. Gadácsi Péterrel a zarándoktábor-vezető képzés keretében történő oktatási és egyéb feladatok ellátására;

2. Dr. Molnár András Józseffel a zarándoktábor-vezető képzés keretében történő oktatási és egyéb feladatok ellátására;

3. Dr. Molnár András Józseffel az MTSZ útjelzés-festési pályázati munkák ellenőrzésére és a Neszmélyi Borút Egyesület "Tájban Élő Ember" projektjének keretében történő táblakihelyezések műszaki felügyeletére;

4. Gáll Zsófiával a zarándoktábor-vezető képzés keretében történő oktatási feladatok ellátására;

5. Katona Ildikóval a zarándoktábor-vezető képzés keretében történő egyes feladatok ellátására;

6. Katona Pállal az MTSZ útjelzés-festési pályázati munkák ellenőrzésére.

A szóban forgó szerződés tervezetek személyes adatokat és üzleti titkokat tartalmaznak, emiatt jelen felhívás nem nyilvános mellékleteit képezik. Ezeket a szavazásra jogosult rendes tagok e-mailben jelen felhívással egyidejűleg megkapják.

A tervezett szerződések anyagi fedezete az említett projektek bevételi oldalán biztosított és a szóban forgó feladatok elvégzésére az Egyesület szerződéses kötelezettséget vállalt. Szükség esetén a tagok további információért az elnöknél érdeklődhetnek.

A szavazás módja és menete

A szavazatokat minél előbb, de legfeljebb 8 napon belül kell megküldeni az egyesület hivatalos e-mail címére (viatoregyesulet@gmail.com), az alábbi formában, pontonként a fenti sorszámozás szerint. A szavazatot tartalmazó e-mailt a tagnyilvántartás szerinti címről kell megküldeni.

Az e-mail tárgya: “Viator közgyűlési szavazat 2020.11.14.”

Az e-mail tartalma (a nem kívánt részek törlendők):

1. IGEN / NEM / TARTÓZKODOM
2. IGEN / NEM / TARTÓZKODOM
3. IGEN / NEM / TARTÓZKODOM
4. IGEN / NEM / TARTÓZKODOM
5. IGEN / NEM / TARTÓZKODOM
6. IGEN / NEM / TARTÓZKODOM

Aláírás (név).

----

A szavazás menetének felügyeletét, a szavazatok számlálását és az eredményként megszülető határozatokat tartalmazó jegyzőkönyv hitelesítését az elnök által felkért, a tárgyban nem érintett 2 felügyelő/hitelesítő tag végzi, akik teljes körű hozzáférést kapnak az egyesületi e-mail fiókhoz.

A szavazás eredményéről és az ezáltal hozott közgyűlési határozatokról az Elnökség a szavazás lezárását követő 3 napon belül jegyzőkönyv formájában tájékoztatást ad.

Kelt: 2020.11.14.

Dr. Molnár András J.