Személyes bemutatkozások

Gadácsi Péter

A Pálos70 Program koordinátora, segítője, és őrizője vagyok.
Hiszem, hogy a megszállottságnak úgy van értelme, ha rendesen csinálja az ember.

Túravezetőként szeretném, hogy mindenki rátaláljon a saját történetére, hogy mindenki magának élje meg az utat.
Ezért teszem a dolgom, s várom, hogy Találkozzunk:
a Természetben
a Természetfelettivel.

Hartl Mónika

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem oktatója vagyok. A kutatási területem: turizmus. „ A turizmus az örömszerzés művészete, a turista az élményért kel útra. A vallási turizmus az örömszerzés művészete mellett a kegyelem közvetítés lehetősége.” Ország szerte több előadást tartottam: A vallási turizmus és a keresztény egység szent helyei címmel. Esztergomban elindult egy folyamat, ahol esztergomi zarándokok számolnak be zarándok élményeikről Csíksomlyótól az El Caminoig. Az előadások nyitottak vallásos és nem vallásos érdeklődőknek és ÚTRA készülődőknek.

Katona Ildikó

Katona Ildikó vagyok, 4 gyermek édesanyja. Közgazdászként évekig éltem a hétköznapok szorításában mindaddig, amíg egy, a természetben elém került száraz farönk elgondolkoztatott: ilyen üres, élettelen az életem. Vágytam a közeli fenyvesben vidáman csiripelő madarak szabad élete után, de szingliként, a jónevű és jól fizető állások csábításában nem sok erőm volt. Egy 40 napos gyaloglás azonban mindent megváltoztatott... 

Katona Pál

Molnár András J.

Szakmám szerint az informatikai tudmányok doktora vagyok, valamint túra- és idegenvezető, s jelenleg teológiát is tanulok. Gyerekkorom óta szeretek a természetben járni. Sok éve vezettem már túrákat, s egy jó ideje az útjelzés-festésben is gyakorlatot szereztem, amikor először a Budapest körüli Élő rózsafüzér, majd a Mária út, s később a Pálos 70 zarándoklat és teljesítménytúra álma megtalált. Így alapítója ill. alapító tagja lehettem mindezeknek, csakúgy mint a LélekTúrák mozgalmának, melyet 2015-ben a Szerzetesek évében indítottunk el.

Ocsovai Mária

Túrázó, természetjáró, gyakorló katolikus családba születtem. A gyalogos zarándoklatok világával egyetemistaként ismerkedtem meg. 2011-ben végigjártam az El Camino francia útját, ekkor vált a gyalogos zarándoklás szívügyemmé. 2012-ben részt vettem a jezsuita szervezésű zarándokvezető képzésen (Zarándokműhely), 2013-tól pedig több zarándoklással kapcsolatos szervezésben vettem, illetve veszek részt kisebb-nagyobb mértékben: Zarándokpont információs iroda, Pálos70, zarándokfogadók szervezése az El Caminóra, stb.

Turra Erzsi

Huszonévesen kezdtem a természetjárást, sátortáborozást. Örömmel folytattam lányom születését követően hittan és osztálykirándulások kísérőjeként.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer